Terug naar overzicht

De eerste maanden van Cas Reijnen

Cas werkt ondertussen een aantal maanden bij Ensur. Wij vroegen hem hoe hij deze periode heeft ervaren.

Aan de slag als consultant

"Na drie jaar in de pensioensector te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eind vorig jaar werd ik door Ensur benaderd, dit kwam voor mij op het juiste moment. Na een heerlijke vakantie van drie weken was de eerste werkdag een feit. Mijn ervaring op het gebied van front- en backoffice werkzaamheden in combinatie met werken in een projectteam waarin de commerciële gevolgen van de Wet toekomst pensioenen werden onderzocht, bieden mij een goede basis voor mijn werk als consultant."

Mijn eerste maanden bij Ensur

"De eerste maanden zijn voorbij gevlogen! Inmiddels werk ik alweer vijf maanden bij Ensur. Na een inwerkperiode waarin ik het bedrijf en mijn collega’s beter heb leren kennen, startte mijn eerste avontuur bij de klant. Daarnaast blijf ik natuurlijk mijn bijdrage leveren in het verder ontwikkelen van Ensur. Het mooie van Ensur is dat je altijd wel iets kan doen. Bij de klant help ik met de implementatie en overgang naar Uniforme Pensioenaangifte (UPA). Mijn ervaring met front- en backoffice werkzaamheden komt mooi samen met projectmanagement. Hier krijg ik veel energie van! Het combineren van werkzaamheden voor de opdracht en Ensur vind ik soms een uitdaging, maar ik word hier goed in ondersteund door mijn collega’s."

Professionele groei en persoonlijke ontwikkeling

"Naast mijn opdracht is er ook ruimte voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je bij Ensur een training waar gekeken wordt naar je kwaliteiten en waar je nog meer impact kan maken. In eerste instantie vond ik dit wel een beetje spannend. Dit traject doe ik gelukkig niet alleen, maar samen met vier collega’s. Het is heel fijn dat ik hierdoor mijn collega’s nog beter heb leren kennen in een korte periode. Het is een uitdagend, maar vooral leuk en leerzaam traject!"

Meer over testimonials

Terug naar overzicht