Terug naar overzicht
1664263365683

De eerste maanden van Maarten

Op LinkedIn zag ik dat een oud-collega de overstap had gemaakt naar Ensur NL en ik was erg benieuwd waarom. Ik ben toen gaan praten bij Ensur en wat mij vooral aansprak waren korte lijnen, de open cultuur en de energie die er hangt; die energie werkt aanstekelijk!

Na de eerste twee weken intern, heb ik mijn collega’s beter leren kennen en hierna ben ik gelijk op een externe opdracht ingezet. Na 8,5 jaar in vaste dienst was het best spannend en uitdagend om nu in de rol als externe een opdracht doen. Toevallig ook nog bij mijn oude werkgever Blue Sky Group Niet alleen vanwege de leuke en soms flauwe opmerkingen, maar ook omdat ik BSG een zeer warm hart toedraag en ze graag wil helpen.

Afgelopen zomer heb ik mijn opdrachten opgestart, want naast het project ben ik ook nog twee dagen per week als Teammanager werkzaam in mijn oude functie, totdat er een vervanger is gevonden. Daarnaast ben ik drie weken op vakantie geweest, ben ik getrouwd en heb ik ook nog een nieuw huis gekocht. Lekker druk dus maar met leuke dingen.

Mijn doel voor de komende periode is mijn opdracht op een goede manier afronden en daarna een andere organisatie verder te helpen. Daarnaast ga ik een Personal Impact Programma volgen met mijn collega’s van Ensur, daar heb ik enorm veel zin in! Erg fijn dat Ensur mij helpt om me verder te ontwikkelen op de gebieden die dat behoeven en ik hoop dat ik op mijn beurt Ensur kan helpen om mooie projecten/programma’s tot een goed einde te brengen, zodat ik bijdraag aan het elke dag een beetje beter maken van onze branche!

Ik hoop dat ik Ensur mag helpen uitbouwen op het gebied van consultancy in de pensioen- en verzekeringsbranche en dat klanten in de toekomst bij een hulpvraag meteen aan ons denken.

Meer over testimonials

Terug naar overzicht