Terug naar overzicht
1674037065054

De eerste maanden van Paul

Hoe heeft Paul Mansveld zijn eerste maanden bij Ensur NL ervaren?

“Via een oud-collega ben ik in contact gekomen met Ensur. De open en vertrouwde sfeer spraken mij het meeste aan. Al voor mijn eerste werkdag kreeg ik berichtjes van collega’s om mij welkom te heten. De ambitie die uitging van de collega’s werkte aanstekelijk.

Op de eerste dag werd mij feedback gevraagd over mijn onboarding. Ik heb het ervaren als een zeer geoliede machine maar collega’s waren op zoek naar verbeterpunten. Dit typeert ook wel de mentaliteit van het bedrijf. Continu willen verbeteren, zowel in- als extern.

Ik vind het altijd spannend om in een nieuwe omgeving te starten. Wat vinden ze van mij? Hoe kom ik over? Maar de relaxte sfeer zorgde voor mij dat ik me al snel thuis voelde. In het begin heb ik veel interne zaken opgepakt. Zo organiseerde ik een opleiding zakelijk Engels en een cursus BPMN-UML. Daarnaast bleef ik me inlezen op de WTP, omdat mij de kans groot leek dat mijn opdracht daarmee te maken zou hebben. Dat bleek uiteindelijk ook het geval te zijn.

Mijn opdracht is nu net gestart en ik vind het belangrijk dat dit goed gaat. Daarnaast wil ik een goede balans zien te vinden tussen de opdracht en interne zaken waarmee ik bezig ben bij Ensur. Verder ben ik bezig met het organiseren van een wintersport voor Ensur; super leuk!

Het idee dat ik kan meehelpen met het verder opbouwen van Ensur in Nederland geeft mij energie. De fijne collega’s zorgen voor een belangrijk deel waarvoor Ensur staat. Daarnaast vind ik het prettig dat mijn inzet ook wordt gewaardeerd.”

Meer over testimonials

Terug naar overzicht