Terug naar overzicht

De eerste maanden van Perry Simons

Perry is inmiddels een aantal maanden in dienst bij Ensur. Wij vroegen hem hoe hij zijn eerste maanden heeft ervaren.

Hoe ben je in contact gekomen met Ensur?

“Ik ben in contact gekomen met Ensur via een oud-collega. Daarnaast heb ik ook nauw samengewerkt met een Ensuree bij mijn vorige werkgever. Mijn nieuwsgierigheid was al gewekt en daarom ging ik kennismaken om te zien of er een wederzijdse klik was. En die was er! Wat mij meteen aansprak, is dat je naast het werk voor de klant ook Ensur helpt met het verder laten groeien van het bedrijf. Hierbij kan ik mijn eigen expertise op het gebied van de pensioenmarkt inzetten om te kijken waar we ons kunnen onderscheiden. Daarbij leer je bij Ensur echt de mens achter de collega kennen.”

Hoe heb je de eerste maanden ervaren?

“Mijn eerste maanden heb ik als bijzonder ervaren. In het begin had ik nog geen opdracht, maar dat betekent wel dat je de tijd hebt om zowel het bedrijf als de collega’s te leren kennen en daarbinnen je weg te vinden. Binnen Ensur pakken we allemaal verschillende onderwerpen op. Op basis van mijn eigen interesses en expertise heb ik me aangesloten bij het team Business Development. Samen met een aantal collega’s denken we na over hoe we het bedrijf verder kunnen laten groeien en ontwikkelen.

Er is vrij snel een opdracht voor mij gevonden waar ik mij in kon vastbijten. Dit brengt wel weer een nieuwe dynamiek met zich mee waarbij ik me zowel moet richten op mijn opdracht als op het werk wat ik voor Ensur doe. Vooral conflicterende afspraken zijn soms wel een uitdaging, maar juist het constant schakelen en structuur aanbrengen vind ik prettig!”

Wat vind je inspirerend aan het werken bij Ensur?

“Wat mij enorm inspireert, is dat ik mijn ei kwijt kan. Ik zit altijd vol met ideeën en kan deze spiegelen aan de organisatie. Daarnaast vind ik de kantoordagen om de week op vrijdag erg prettig; je schakelt dan net even wat makkelijker met je collega’s. Uiteraard is iedereen ook druk bezig met zijn of haar klantwerk, maar er is altijd wel wat ruimte om inhoudelijk te overleggen of even kort bij te praten.”

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van Perry zijn verhaal en wil je meer weten over Ensur? Klik hier en laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie (of thee).

Meer over testimonials

Terug naar overzicht