Terug naar overzicht

De eerste maanden van Jeroen van Schaik

Wij vroegen Jeroen van Schaik hoe hij terugkijkt op zijn eerste maanden bij Ensur. Hoe heeft hij deze maanden ervaren en hoe kijkt hij naar de positie van Ensur binnen de sector?

Bij Ensur merk je dat de kernwaarden ook echt kernwaarden zijn die doorleefd worden en niet termen zijn die door een manager in een heisessie zijn bedacht.

De eerste maanden

“Ik ben met Ensur in contact gekomen op eigen initiatief. Er werkten namelijk al een aantal mensen bij Ensur waar ik een goede connectie mee heb. Ik was natuurlijk erg benieuwd of het beeld dat ik van tevoren had ook echte klopte in de praktijk. Gelukkig is Ensur in de praktijk ook echt een ontzettend fijn bedrijf. De eerste maanden zijn voorbij gevlogen en ik voel me erg thuis binnen de cultuur en collega’s. Veelzeggend vind ik de manier hoe ik nu al over Ensur praat met mensen in de markt of met (potentiële) nieuwe collega’s, dan lijkt het alsof ik al jaren bij Ensur werk. Mensen zijn dan vaak verrast als ik vertel dat ik pas een paar maanden bij Ensur werk!”

Enorme drive

“De combinatie van professionals met een zeer positieve insteek sprak mij direct aan. De mentaliteit van Ensur is gewoon heel goed, iedereen heeft een enorme drive om klanten écht verder te helpen. Ensur denkt vanuit het belang van klanten en wil hier op een professionele en positieve manier een bijdrage leveren. Er is een duidelijke focus op executie en het leveren van resultaat. Dit komt goed overeen met hoe ik naar de wereld kijk. En dit is een heel andere insteek dan veel andere consultancy partijen, waar de focus meer ligt op het zoveel mogelijk betaalde uren maken, daar zou ik heel ongelukkig van worden."

Impact maken in de markt

“Het zijn natuurlijk ontzettend interessante tijden in onze sector momenteel, met de nieuwe pensioenwet. Ik vind het erg inspirerend hoe we vanuit Ensur hier een leidende positie in hebben om de hele transformatie vorm te geven. Dat we vanuit zo’n jong bedrijf in Nederland al zo’n leidende en inspirerende rol hebben kunnen innemen vind ik erg knap. Dan zie je hoeveel je kunt bereiken met een groep positieve professionals. De betrokkenheid van collega’s heeft me positief verrast, iedereen voelt zich onderdeel van Ensur en is bezig met de groei van Ensur en het impact maken in de markt.”

Kernwaarden worden doorleefd

“Bij Ensur merk je dat de kernwaarden ook echt kernwaarden zijn die doorleefd worden en niet termen zijn die door een manager in een heisessie zijn bedacht. Ik zie ze dus allemaal terug binnen Ensur en mezelf. Transparantie en Leveren zijn de twee die voor mij het sterkst aanwezig zijn.”

Heeft Jeroen jouw nieuwsgierigheid gewekt en wil je eens kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur een mailtje voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie (of thee).

Meer over testimonials

Terug naar overzicht