Terug naar overzicht

De eerste maanden van Linda Verweerde

Na 10 jaar overstappen naar een andere werkgever is niet niks. Linda deed het en vertelt hoe ze dat heeft ervaren. Linda werkt nu alweer een aantal maanden als 𝘴𝘦𝘯𝘪𝘰𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘭𝘵𝘢𝘯𝘵 bij Ensur. We spraken haar over deze eerste periode.

𝐇𝐢 𝐋𝐢𝐧𝐝𝐚, 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐞 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐄𝐧𝐬𝐮𝐫 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐳𝐞𝐧?
“Vanaf het eerste contact met Ensur is het me opgevallen wat een leuke groep mensen het is. Er hangt een positieve sfeer met een enorme can-do mentaliteit. Dus toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, sprak dit mij ontzettend aan.”

𝐇𝐨𝐞 𝐳𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮?
“De eerste periode heeft vooral bestaan uit het leren kennen van mijn collega’s en Ensur als bedrijf. Ensur is volop in ontwikkeling, dus soms was dat even zoeken. En hoe meer je alles en iedereen leert kennen, hoe meer je ontdekt waar jij een bijdrage aan kan leveren. Dat wordt ook ontzettend gewaardeerd. Zo heb ik ook de mogelijkheid gekregen om inhoudelijk zaken uit te diepen en hier artikelen en een whitepaper over te schrijven. Daarnaast lever ik een actieve bijdrage rondom de kennisdeling binnen Ensur.

Natuurlijk is het begin even onwennig en ben je aan het zoeken. Je moet een nieuw bedrijf met nieuwe mensen leren kennen en dat geldt andersom natuurlijk ook. Veel mensen werken thuis en bij de klant, waardoor echte contactmomenten soms schaars zijn. De sociale dingen die worden georganiseerd helpen dan weer enorm.

Ik heb nu een korte klantopdracht afgerond en ben recentelijk begonnen bij een opdracht rondom de implementatie van de WTP. De pensioenbranche staat voor een enorme uitdaging de komende jaren en daar lever ik graag een bijdrage aan. Dit hoop ik de komende tijd uit te breiden en hier in verschillende rollen bij betrokken te zijn.”

𝐖𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐄𝐧𝐬𝐮𝐫 𝐟𝐢𝐣𝐧?
“Ensur brengt mij een omgeving waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Het is een groep enthousiaste en ondernemende mensen, waarin je snel wordt opgenomen. Ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en dat maakt het ook zo leuk.”

Ben jij ook klaar voor een overstap? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Meer over testimonials

Terug naar overzicht